Aktuálna doba dodania je 2-3 týždne. Ďakujeme za pochopenie.

Na zdvorilosť nie je čas alebo...?

Vraj žijeme v rýchlej dobe. No je táto doba taká rýchla, že nestihneme do našich životov vložiť troška slušnosti a zdvorilosti?
Nemyslím si. Je to asi lenivosť alebo drzosť? Neviem...

Ako dizajnérka a majiteľka značky Navette jewelry s vami denne komunikujem, lebo je to pre mňa osobnejšie a mám ľudí veľmi rada. Často sa od nákupu dostaneme aj do súkromia, kedy si vzájomne prezradíme niečo viac ;)
Chápem a rešpektujem, že každý z nás sme iný, máme iný vkus, iné požiadavky, iné preferencie, ale jedno máme spoločné - sme ĽUDIA. 

Veľmi často sa stretávam so slečnami a ženami, ktoré sa naozaj správajú v konverzácii ako pravé dámy. Od slušného úvodného pozdravu až po ich správy nadšenia z mojich náušničiek. Je mňa úplne samozrejmá vec, že že v konverzácii, aj keď sa v podstate jedná o obchodný rozhovor, používame emotikony, ktoré znásobujú emóciu vyjadrenú písmenkami.
Žiaľ sa veľmi často stretávam aj so slečnami, ktoré sa dámy len hrajú...
Dúfam, že sa vás týmito riadkami dotknem tak, ako sa mňa dotýka váš veľký hlad po informáciach, pre ktorý zabúdate na slušnosť. Nevadia mi gramatické chyby, ani preklepy písmenok, to sa predsa stane každému. Prekáža mi, že sa na mojich stránkach správate ako nejaké husy na trhu a vypisujete same "Cena? cena?"     Moja stránke nie je žiadny trh ani bazár !!! Navette jewelry je seriózna značka so všetkým, čo k tomu patrí.

Nie som tu preto, aby som vás poučovala. Snažím sa tento svet skrášľovať mojimi výtvormi a všetko okolo mojej značky Navette jewelry je môj svet, do ktorého vás pozývam a zároveň prosím, aby sme boli ľudský.

Budem veľmi rada, ak začneme každý z nás svoju ľudskosť prejavovať častejšie. Začnime napríklad tak, že namiesto strohej otázky "Cena??" použijete rozvitú vetu.
Pre tých, ktorí majú minútku času je tu môj eshop, kde sú všetky aktuálne ceny uvedené. Nemám prečo ceny tajiť, keďže sú pre vás všetkých ROVNAKÉ!
A nie len u mňa, rovnaké ceny mojich výrobkov sú aj u mojich autorizovaných predajcov